YO

Även denna gång har det gått ett antal månader sedan jag skrev och även denna gång sitter jag bakis och skriver haha. Jag vet inte vad det är med mig och bakssmälla men antingen vaknar jag med en fet ångest över den gångna kvällen, eller så vaknar jag upp superglad med hundra tankar i skallen. Varje gång är  klockan cirka sex på morgonen i alla fall. Jag antar att det är dom hundra stycken tankarna som lockar fram min skrivarlust?! Även om det inte är något vettigt! vill bara skriva av mig lite känner jag.




Jag älskar mitt fyrkantiga lilla rum med en fin utsikt över en liten skog. speciellt nu när det har blivit grönt på träden och jag bara ser det gröna när jag tittar ut. Det skulle bli ännu mysigare om Ernst skulle titta fram bland grenarna haha!  även om han går barfota och verkar som en ödmjuk kille så tror jag iofs inte att han skulle ha vägarna förbi mig eller få för sig att börja klättra i träd. Men man får ju drömma!
Ska köpa en liten digital kamera när pengarna kommer och börja sätta in lite kort på datorn igen! Min analoga kamera får ju ingen annan än jag så mycket ut av.

Hade btw en jättetrevligt kväll igår med min (klass)kompis Lina. Vi delade en flaska vin och satt och pratade hela kvällen. Allt från musik till döden faktiskt! vi kom fram till att vi faktiskt har väldigt mycket gemensamt och är väldigt likasinnade, vilket är skitkul då det är svårt att hitta sådana som är lik en själv!  Sen kan man prata Londonminnen med henne då hon också bott där borta... Idag ska hon och jag även gå ut på stan och sola, äta lunch samt rota på loppisar och i affärer woho!

Livet är inte en rak väg utan det är många kurvor, backar och rondeller att ta sig fram på, men man får göra det bästa utav resan och njuta av det vackra som för varje sekund susar förbi en!  Yeaah haha vad poetiskt! Med denna lilla fina tankeställare säger jag ciaooo, ha det bäst!


RSS 2.0